Pokyny na závěrečné letní soustředění 19. – 26.8. 2023

Místo: Kemp Stříbrný rybník

Doprava:

  • PaPSraz na místě: v 16:30 = doprava individuální, při příjezdu na místo se na recepci nahlaste, že vezete děti na soustředění Slovan Pec a jsou to chatky 6 – 9.
  • Žáci – jedou na kole sraz ve 12:00 u Máci (Úpská 482, Svoboda nad Úpou)

Bydlení v chatkách pro 10 – 12 osob s vlastním sociálním zázemím. Označené jako Stříbrné chatky 6 – 9.

Stravování formou plné penze v místní restauraci. Bulíčci jen oběd a večeře. Svačiny a pitný režim řešíme sami.

Cena:
Děti roč.: 2013 a mladší cena 3.500,- Kč záloha + na místě doplatit 3.300,- Kč
Děti roč.: 2012 a starší cena 3.500,- Kč záloha + na místě doplatit 3.900,- Kč
v ceně ubytování, plná penze, svačiny, náklady na trenéry, náklady na oddílová auta, náklady na sportoviště. Rozdíl v ceně je strava!
Všechny děti odevzdají při nástupu na kemp bezinfekčnost!

S sebou:
Dobře připravené horské kolo (helma, rukavice, brýle, zámek!, náhradní duše!, láhev na kolo), in-line brusle (helma-stačí na kolo, chrániče – lokte, kolena, zápěstí), hygienické potřeby, repelent, krém na opalování, ručník/osuška, plavky. Oblečení na sport (šortky, tepláky, legíny, trička, mikina) ODDÍLOVÉ! Boty na sport 2x, BOTY DO VODY (na běhání), sandále/crocs, boty na kolo, boty do tělocvičny. Pláštěnka, tenká bunda/šusťákovka/softschel. Funkční prádlo, oblečení na kolo – (doporučení: dres, cyklistické kraťasy s vycpávkou). Švihadlo, obyčejná karimatka, 14x müsli/RAW tyčinky. Kapesné cca 500,- Kč (+ 200,- Kč na případný vstup do parku Na větvi. Společenskou hru. Kdo má nějaké sportovní náčiní (bosu, balanční či kondiční pomůcky).

Všechny věci podepsané!!!

NEBRAT S SEBOU!!!
Nedávejte dětem s sebou sladkosti! Zbytečnou hotovost a cennosti. Pro PaP je zákaz mobilních telefonů, tabletů a notebooků – děti budou moci v době poledního klidu si zavolat od trenérů. Případně trenéři vám rádi zodpoví jak se děti mají. Budeme se snažit dávat denní report na sociální sítě.

Storno:
Viz oddílové stránky.

Dotazy:
PaP – Lukáš Wondráček
Žáci+junioři – Martin David

Další případné info bude ve WA skupině.

Kategorie: Nezařazené