Odjezd

Sraz v Peci u Veroniky ve 14:00 – Doprava ve spolupráci s některými rodiči. Děti i kola. Oddílová auta + vozík skiresortu 10 – 20 kol, Kuba Novák – dodávka cca 20 kol (asi jen kola), Honza Karásek vozík na 6 kol + 8 dětí. Kdo jede individuálně nahlásit co nejdříve (PaP > Lukášovi; žáci > Mácovi). Sraz na místě cca 17 hod.

Návrat

V sobotu do Pece cca 13 hod – na dopravě se domluvíme při odjezdu a v průběhu soustředění.

Ubytování

V chatkách v areálu ZŠ Osečná, stravování ve školní jídelně formou plné penze. Svačiny a pitný režim v naší režii.

S sebou

spacák, polštářek, hygienické potřeby, repelent, osuška/ručník, servisované kolo (ti co pojedou společnou dopravou si sebou vezmou staré prostěradlo, aby se kolo „zabalilo“), náhradní duše!, lahev na kolo, helma, rukavice, cyklistické kalhoty, zámek na kolo, sluneční brýle, kolečkové brusle, chrániče na zápěstí, lokty a kolena, 2 x tenisky na sportování, boty do tělocvičny, plavky, pláštěnka, tenká bunda /šusťačka/, funkční prádlo, tepláky, oblečení na sportování… Oddílové oblečení!

Švihadlo, obyčejná karimatka, 12x müsli tyčinky. Kapesné max 500,- Kč. Společenskou hru. Kdo má nějaké sportovní náčiní (bosu, balanční či kondiční pomůcky).

Všechny věci podepsané!!!

Při odjezdu/nástupu odevzdat peníze, dokument o bezinfekčnosti a kdo ještě letos nedal, tak kopii kartičky pojištěnce.

Nebrat s sebou

Nedávejte dětem s sebou sladkosti! Zbytečnou hotovost a cennosti. Pro PaP je zákaz mobilních telefonů, tabletů a notebooků – děti budou moci v době poledního klidu si zavolat od trenérů. Případně trenéři vám rádi zodpoví, jak se děti mají. Budeme se snažit dávat denní report na sociální sítě.

Cena

4.500,- Kč – v ceně ubytování, strava, pitný režim, doprava, náklady na sportoviště, náklady na trenéry.
Storno poplatek je 1.500,- Kč!

Seznam přihlášených ZDE.

Kategorie: Nezařazené