Společné soustředění s TJ Sokol Deštné v O.h. a LO TJ Slavoj Teplice nad Metují. Z našich dětí se ho účastí přecházející žáci předžáci a přípravka.

Momentálně je přihlášeno 11 dětí ( z toho 2 ještě s otazníkem – nutno dořešit do neděle 16.7.! Schejbalovi).

Začátek v pondělí 17.7.

Doprava dětí

v pondělí – vlastní – nutno přivést kolo! > sraz na Pomezkách v 8:30! Zpět oddílová auto. Návrat mezi 17 a 18 hod pošleme zprávu do skupiny.

Úterý – čtvrtek: doprava oddílová auta jedno pojede z Mladých Buků a druhé z Pece tam i zpět – časy upřesníme den dopředu ve skupině.

Pátek: ráno stejně jako ÚT-ČT. Zpět vlastní doprava, buď až po zakončení a noční hře (cca po 21 hod). Kdo se nezúčastní večerního programu nutno napsat do skupiny. Odvoz kol individuálně.

S sebou

Potvrzení o bezinfekčnosti, kartičku pojištěnce (+ kopii), peněženku s kapesným, müsli (raw) tyčinku (2 na den!), lahev na pití vhodnou na kolo. Dobře připravené kolo, helma, rukavice, brýle (čiré nebo oranžové sklo), Švihadlo, karimatka, oblečení na trénink dle počasí, tenisky do haly (každý den s sebou!), plavky, ručník, mýdlo, pláštěnku, lehkou bundu proti větru. Oddílové oblečení! Přezůvky na chatu! 

Brusle (+ chrániče loktů, kolen a zápěstí, přilba z kola) mějte připravené, ale spíš je nevyužijeme!

Stravování

Obědy, svačiny a pitný režim – na Pomezní Boudě.

Cena

2.600,- Kč (v ceně strava + pitný režim, oddílové auto, za trenéry, odměny, sportoviště).

Program

Konkrétní program se bude odvíjet od počasí. Součástí tréninku bude jedna fáze, kde budou děti rozděleny do skupiny od juniorů po přípravku v rámci celotýdenní soutěže.
Po obědě bude polední klid. Doporučujeme si vzít s sebou malou společenskou hru nebo knížku.

Trenérské zajištění Lukáš, Johy, Tom a trenéři z Deštného a Teplic. Pro komunikaci je vytvořena WA skupina, kde by měli být všichni zúčastnění.

Kategorie: Nezařazené