Odjezd

Žáci:

Starší žáci pojedou na Osečnou na kolech. Pro Pecáky odjezd s Dlouhánem přes Rychterovky do Lánova, kde se připojí ke skupině jedoucí ze Svobody s Ondrou. Čas odjezdu je přibližně v neděli v 11h. Mladší žáci pojedou z Malé Skaly. Přesné časy potvrdí Dlouhán.

Věci můžete v sobotu do 19h naložit u Máci do Tranďáku, pak si jej vyzvedává Johanka.

Předžáci a přípravka:

doprava individuálně – sraz na místě v 17:00 – 17:30 ZŠ Osečná.

Návrat

V sobotu vyzvednutí dětí v 9:30 v areálu školy. Žáci se domluví v průběhu kempu na cestě zpět a dáme vědět.

Ubytování

V chatkách v areálu ZŠ Osečná, stravování ve školní jídelně formou plné penze. Svačiny a pitný režim v naší režii.

S sebou

spacák, prostěradlo, polštářek, hygienické potřeby, repelent, krém na opalování, osuška/ručník, hrnek, talíř nebo ešus a příbor.
servisované kolo, náhradní duše!, lahev na kolo, helma, rukavice, cyklistické kalhoty, zámek na kolo, sluneční brýle, kolečkové brusle, chrániče na zápěstí, lokty a kolena, 2 x tenisky na sportování, boty do tělocvičny, plavky, plavecké brýle (pokud máte), pláštěnka, tenká bunda /šusťačka/, funkční prádlo, tepláky, oblečení na sportování… Oddílové oblečení!

Švihadlo, obyčejná karimatka, 12x „müsli“ tyčinky. Kapesné cca 500,- Kč. Společenskou hru. Kdo má nějaké sportovní náčiní (bosu, balanční či kondiční pomůcky).

Všechny věci podepsané!!!

Při odjezdu/nástupu odevzdat peníze, dokument o bezinfekčnosti a kdo ještě nedal, tak kopii kartičky pojištěnce, nebo má novou kartičku.

Nebrat s sebou

Nedávejte dětem s sebou sladkosti! Zbytečnou hotovost a cennosti. Pro PaP je zákaz mobilních telefonů, tabletů a notebooků – děti budou moci v době poledního klidu si zavolat od trenérů. Případně trenéři vám rádi zodpoví, jak se děti mají. Budeme se snažit dávat denní report na sociální sítě.

Cena

5.500,- Kč – v ceně ubytování, strava, pitný režim, doprava, náklady na sportoviště, náklady na trenéry.
Storno poplatek je 2.000,- Kč!

Seznam přihlášených na EOSu.

Trenérské zajištění: Lukáš, Ondra, Johanka, Kačka a Dlouhán


Kategorie: Nezařazené